Det er med stor beklagelse og tungt hjerte, at boghandlerkæden Arnold Busck nu midlertidigt lukker alle butikker som følge af den alvorlige situation med COVID-19.

Arnold Busck har ellers holdt fanen højt siden de første tiltag fra regeringen i forbindelse med, håndteringen af coronavirus trådte i kraft for en uge siden.
”Vi har forsøgt at få det bedste ud af den triste og meget alvorlige situation, som rammer os alle meget hårdt. Boghandlere – ikke kun Arnold Busck, men os alle i branchen – udgør en vigtig del af et oplyst samfund i en krisetid, og det er derfor dybt beklageligt, at vi nu ser os nødsaget til midlertidigt at lukke alle vores butikker.” siger administrerende direktør Helle Busck Fensvig.
Allerede i sidste uge åbnede vores butikker til mennesketomme butikscentre og gågader i hele landet, og i denne uge blev vores 11 centerbutikker ramt af regeringens yderligere tiltag. Det er som konsekvens heraf, at Arnold Busck nu har valgt midlertidigt at lukke alle butikker. ”Vi bakker 100% op om regeringens tiltag for at inddæmme smittekæder i denne tid, og det er først og fremmest medarbejderes og kunders sikkerhed, vi tænker på, når vi nu vælger at lukke alle butikker i en periode, ” fortsætter Helle Busck Fensvig.

ARNOLDBUSCK.DK holder stadig åbent.
Selvom alle Arnold Busck-butikker holder midlertidig lukket, er vi stadig klar til at hjælpe og rådgive om alt fra puslespil, brætspil, underholdende læringsprodukter til børnene til spændende bøger til alle i familien. Webshoppen holder nemlig åbent, som den plejer, og medarbejderne står klar til at håndtere de mange ordrer, som skal sendes ud til kunder i hele landet.
”Vi håber meget på, og jeg vil opfordre til, at man vil fortsætte med at købe sine bøger og alle vores andre spændende produkter hos sin lokale boghandel – vi skulle meget gerne også være her, når krisen er ovre”, slutter Helle Busck Fensvig.

Del på sociale medier