Mere end 2 millioner streams og 65.000+ månedlige følgere på Spotify, nr.1 på den officielle vinyl hitliste i Danmark og over 100 live shows. Det er, blandt andet, hvad Junkyard Drive har formået siden begyndelsen I 2014.

De har turneret i Skandinavien, nord Europa, de baltiske lande, USA og Mexico. I 2018 spillede bandet på den legendariske Sweden Rock Festival, side om side med Iron Maiden, Judas Priest og Ozzy Osbourne. I efteråret 2019 supporter de svenske Eclipse på deres tour rundt i Europa. Junkyard Drive er startet på deres rejse ud over de danske grænser og det er kun begyndelsen!

De 5 drenge, Kris (vocal), Ben (guitar), Birk (guitar), Claus (trommer) og Sjus (bas) er hårdt arbejdende musikere, der tager missionen om at blive “verdens største rockband” MEGET seriøst. De tænker, ånder og føler Junkyard Drive, hvilket kommer til udtryk i de endeløse timer brugt i øvelokalet og det fact at de aldrig har aflyst et eneste show.

Junkyard Drive tror på at den bedste måde at opleve Rock’n’Roll er live, hvilket betyder ingen brug af backing tracks, overhovedet. For live musik lader dig føle energien, musikkens momentum og kunstneren der leverer det helt fra scenekanten.

Læs mere og køb billet her.

Junkyard Drive / Pressefoto
Del på sociale medier