RROOTS PRÆSENTERER er en folkemusikfest med folk-koncerter, nordisk folkedans, sing-along, talks, Gimle-gryde og godt øl. Aftenen slutter med et stort folkebal, hvor musikerne spiller sammen på tværs.

TROLSKA POLSKA.
Trolska Polska er et eventyrligt orkester, som med medrivende melodier og glædesmittende energi tegner et fortryllende og festligt billede af et væld af skikkelser fra den nordiske myteverden. Orkesteret består af en række talenter fra den dansk/svenske folk-scene, håndplukket af den danske multiinstrumentalist Martin Seeberg.

Den syv-trolde-store besætning udgør en hel lille troldesymfoni, der med et utal af spændende instrumenter vækker jætter, alfer, kanutter, sinkaduser og andet troldtøj til live gennem Seebergs iørefaldende melodier.

TROLSKA POLSKA Pressefoto.

VÍÍK.
De nordiske folkesange er fulde af skræmmende eventyr, romantiske fortællinger, sjove historier om liv, død og mystik. Sammen med nogle af Danmarks og Sveriges dygtigste unge musikere, vil norske Elisabeth Vik dele både nye og gamle folkesange med jer i en særligt groovy facon.

VÍÍK – Pressefoto

NORDISK DANS ROSKILDE.
Nordisk Dans er især for unge, der kan lide traditionelle danske og nordiske danse. Der danses f.eks. polka, schottish, slängpolska og tur- og fællesdanse efter indledende vejledning. Roskildeegnen har en masse gamle turdanse – prøv også nogle af dem.
Musik: Kødbykapellet / Nordisk Dans København.

PROGRAM – 29. februar 2020.
Kl. 16.30 – 18.00 i Tanken: Nordisk Dans Roskilde instruerer i lokale danse fra Roskilde. Musik: Kødbykapellet /Nordisk Dans København. Fri entré
Kl. 18.00 – 20.00 i Gimles café: Sessions med dansk og irsk folkemusik. Nyd lækker mad og godt øl fra caféens imens. Fri entré
Kl. 20.30 – ?? i Tanken
Entré: 150 kr. Unge under 25 år/studerende: 100 kr.
Kl. 20.30 Dørene åbner
Kl. 21.00 Viik
Kl. 22.00 Trolska Polska
Kl. 23.15 Folkebal

Alle tider er ca. tider og kan ændres.

STED: Tanken og caféen, Gimle – stående koncert
PRIS: 150 kr. Studerende/unge under 25 år: 100 kr. Billetter via www.gimle.dk.
Læs mere om RRoots her: www.rroots.dk