Hvis du kender lidt til rockmusik, kender du nok også Rammstein, så det kræver næppe den store introduktion. Men er du også klar over at de i samarbejde med en dansk romvirksomhed har sendt en super lækker rom på markedet?

Rommen er udviklet i tæt samarbejde med Rammstein, og den er resultatet af flere smagsprøver sendt fra Danmark til Tyskland. Efter lidt snak frem og tilbage udvalgte Rammstein deres favorit, som skulle være det endelig produkt.

Rammstein Rum er et rom-blend fra Jamaica, Guyana og Trinidad. Guyana- og Jamaica-rom er kendt for deres kraftige fylde krop og dybe aromaer. De bliver her tæmmet af den blødere modstander fra Trinidad-rommen. Resultatet er en afbalanceret rom med krydrede elementer og bløde frugtnoter. Rommen er modnet i op til 12 år i brugte bourbontønder, hvilket giver en antydning af røg.

Volbeat er uden tvivl et af Danmarks bedste rockbands lige nu. De har i samarbejde med One Eyed Spirits lanceret deres nyeste rom, nemlig Volbeat 15 Años Vol II. Rommen er et blend af den fineste caribiske rom der henvender sig til både Outlaw gentlemen og shady ladies. Rom fra Guyana og den Dominikanske Republik udgør bassen og trommerne. Jamaica-rom får det til at svinge, mens Trinidad-rom skaber harmonierne. Barbados-rom får guitaren til at rykke, alt imens Trinidad-rom sørger for de høje toner. Volbeat 15 Años-rommen er intet mindre end uovertruffen, og dens varme noter af træ, karamel og tørret frugt fuldender smagen. Rommen lagres op til 15 år i bourbontønder af amerikansk egetræ.

“Jeg havde fornøjelsen af at smage en masse fantastisk rom i forbindelse med Volbeat-rom Vol II,” siger Michael Poulsen (forsanger i Volbeat). “Det var ikke nogen nem beslutning, men valget faldt på dette fantastiske blend. Det er rom lige efter min smag: dyb, mørk og kompleks. I vil elske den!”

Rom tilbud sæt vejl. pris 1898,- NU 1000,- SPAR 898,-
Meget begrænset parti KUN 15 sæt – først til mølle. Bestil på e-mail her: roskilde@holtevinlager.dk

 

Del på sociale medier