Som navnet antyder rummer Industrivej en række spændende virksomheder. Her finder du HN Promotion, som er ejet og drevet af Henrik Nielsen. Virksomheden med indehaverens initialer udvikler og forhandler en profilerende produkter, som for de fleste moderne firmaer og organisationer er et væsentligt element i bestræbelserne på at få deres brand synliggjort.

Tidligere var det at blive lagt mærke til en meget mere diskret proces. Igennem årene er det blevet stadig mere nødvendigt hele tiden at sørge for, at kunderne og ikke mindst de potentielle kunder ikke glemmer navn og logo. HN Promotion er en aktiv medspiller, som både mindre og større virksomheder, foreninger og mange andre benytter sig af, når der skal vælges profiltøj og andet med firma- eller sponsorlogo på. Lige siden år 2000 har HN Promotion været med i startopstillingen, når kunderne var på jagt efter arbejds-, profil- og sportstøj, og der er gennem årene skabt kundekontakter, som er konverteret til langtidsholdbare kontrakter.

Hos HN Promotion synes de ganske enkelt, at det er sjovt at finde de helt rigtige løsninger ved at leve sig ind i kundens verden. Det betyder, at der ikke alene kan leveres outfit i en lang række kvalitetsmærker, der er også tænkt design, farver og anvendelse ind i de konkrete løsningsforslag, som kunderne får præsenteret.

Vil du vide mere, så læs videre på Dit Roskildes partnerside her. Du kan også gå direkte til virksomhedens Facebookside her eller hjemmeside

 

Del på sociale medier