Gimle lægger op til massiv fest i kælderen med koncerter og natklub. Aftenens udvalgte artister er nogle du uden tvivl kommer til at se meget mere til i fremtiden. Det bliver derfor en stor fornøjelse at starte sæsonen med en kæmpe fest og åbningen af en ny natklub.

PR-Foto.

KÅ.
KÅ er kendt for at lave melodisk tilbagelænet hiphop, blandt andet på nummeret “Føles Godt”, hvor hans stemme bare understøtter en laid back attitude, men med gennemtænkte poetiske tekster om livet. Han laver dog også mere hårdtslående numre som EPen “Skybrud” hvor den anerkendte kvindelige rapper Bette blandt andet var med. KÅ samarbejder med mange velkendte kunstnere og det går helt tilbage til 2011 kendt under navnet KAY, som en del af grime-kollektivet Udkanten, hvor blandt andet Aestethic (Emil Kruse) var med i. KAY blev til rapperen i møder på Gimle – KÅ – der kommer til at levere en solid performance.

TOBIAS RAHIM.
Med nummeret ‘Op Ad Væggen’ er Tobias Rahim netop blevet nr. 1 mest spillede nummer på P3, hvor han også har været kanalens uundgåelige med nummeret ‘Costa Del’. Han har været ude for lidt af hvert på sin vej, han er tidligere været en del af den festlige og populære reggaeton duo Camillo & Grande, været en stjerne i Ghana og er nu ved at forføre danskerne, med et soloprojekt i eget navn, hvor man kan mærke hans sydlige gener gennem R&B- og rap-lyd. Han er en særlig karakter med en særpræget sangstil og sans for ørehængende melodier, som man udover et tætpakket dansegulv, skal være forberedt på.

mags.
Bag mags gemmer sig den 23 årige Margrethe fra Ry som ikke kommer ud af en musikalsk baggrund, men hurtigt fandt sin vej ind i sangskrivning, da hun altid har følt sig fuld af ord der måtte have et outlet. I starten af 2019 udkom debut-singlen ”you’re in his bed, i’m in his head” og tog hermed første skridt ind på den danske musikscene. Efterfølgende singler “I Never Really Liked Your Freinds” og “Play It Cool” er alle at finde på den danske sangerindes mags debut EP ”conversations i’ve had with myself”, som blev udgivet 3 maj 2019. ”Unpredictable” er nyeste single fra mags, og der varsles om endnu mere musik i 2019.

HAAB.
Lyden af HAAB er et spændende genre-mix som munder ud i poetisk popmusik. Universet er fint og sårbart samtidig med at det kulminerer med en mørk rå tyngde. Bag kunstnernavnet HAAB, finder vi singer-songwriter Hannah Sommer. HAAB kommer fra Roskilde og vil nu komme tilbage for at give en intim koncert hvor man kommer bag om facaden på bandet og man vil kunne mærke dem komme under huden på publikum.

Efter koncerterne fortsætter festen med Silent Disco i Gimles nye natklub.

PRAKTISK INFORMATION.
TID: Fredag d. 24. januar 2020 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.00.
STED: Kælderen, Gimle – stående koncert
PRIS: 25 kr. Billetter via Gimle.dk

Del på sociale medier