Preben Mortensens Biler A/S er blevet årets Hyundai-forhandler og har flere gange vundet Hyundais pris for største kundetilfredshed. Her har der igennem alle årene været stort fokus på at udføre et godt stykke håndværk, når kundernes biler serviceres. Mekanikerne holdes opdateret med diverse kurser inden for den nyeste teknik, og de ansatte har oparbejdet stor knowhow i specielt asiatiske biler, men servicerer også andre mærker.

Mandag til fredag er der mulighed for en snak med værkføreren, og efter aftale tilbydes der lånebil. På værkstedet efterses og repareres desuden alle trailermærker. I salgsafdelingen møder du dygtige og velforberedte medarbejdere, der sikrer dig en god oplevelse. Der tilbydes fire former for finansiering igennem samarbejde med Hyundai Finans med lån til konkurrencedygtige renter.

Virksomheden blev grundlagt i 1972 af Preben Mortensen, der i dag er daglig leder. I begyndelsen servicerede og solgte firmaet brugte biler og forhandlede Brenderup-trailerne. I 1992 blev Preben Mortensen Biler autoriseret forhandler af Hyundai, og i takt med etableringen af Hyundai i Danmark blev der brug for at bygge et helt nyt bilhus i tilknytning til den oprindelige butik på Ringstedvej 73 i Roskilde. De nye lokaler blev indviet i 2008, og året efter blev værkstedet også autoriseret Honda-værksted.

Vil du vide mere, så læs videre på Dit Roskildes partnerside her. Du kan også springe direkte videre til butikkens Facebookside her og få nyhederne først.

 

Del på sociale medier