Byens Grønne Hjørne er som navnet antyder en frodig oase i hjertet af Roskilde. Forretningen er en verden af smuk brugskunst, store grønne planter og farverige blomster. Man bliver glad, når man besøger butikken, ikke kun pga. kreativiteten i indretningen og varerne, men den smilende service.

Leder du efter en opgradering af din beplantning indendørs eller udendørs, din bolig eller din virksomhed, er du kommet til rette sted. Dine ideer er ikke for store eller små, og du får en god vejledning, uanset om det er til dig selv eller gaven til din veninde, din jubilæumsfejrende medarbejder eller din allerbedste kunde. Mulighederne er mange, og de står klar til at hjælpe dig med dine ønsker.

Vil du vide mere om forrertningen, så læs videre på Dit Roskilde’s partnerside her.

Foto: Anne Beth Witte
Del på sociale medier