De to nisser, Pjanke og Pjok bor i en julehule ude i granskoven. De er bedste venner og de elsker at give julegaver til hinanden. Pludselig får Pjanke en tanke: ”Hvorfor er der egentlig aldrig nogen der giver julemanden en julegave til jul”? Han giver gaver til alle børn i hele verden, men ingen tænker på at julemanden måske også ønsker sig en julegave. De beslutter sig for at de vil lave den flotteste, sejeste, ”juledeste”, ”nisseligeste”, ”fantalistiske” gave til julemanden, så han kan blive rigtig glad til jul. De går i gang – og gaven udvikler sig på pusseløjerligste vis. Hvad de ikke ved er, at det lille juleegern Pippelip er fulgt efter dem. Hun skal nok få lavet rav i julehulen. Hvad mon julemanden ønsker sig allermest? Hvordan laver man i det hele taget en gave til nogen? Får de brug for hjælp?

En juleforestilling for 2-6 årige og deres forældre/bedsteforældre.

Forestillingen afholdes lørdag d. 14. december kl. 15,00 på Gulddyssegård, Gulddyssevej, Gundsømagle. Billetter købes på gtm.billetexpressen.dk eller på tlf. 40 71 11 75, GTM-Gundsø Teater- & Musikforening

Del på sociale medier