Der mangler sygeplejersker og jordemødre over hele landet, og selvfølgelig er det også en stor udfordring på Sjællands Universitetshospital. Derfor inviterer vi til KarriereForum, hvor man kan høre spændende oplæg, møde kommende kolleger og f.eks. få en indledende jobsamtale på stedet.

KarriereForum

For første gang holder Sjællands Universitetshospital KarriereForum, hvor vi inviterer både studerende, færdiguddannede og erfarne sygeplejersker og jordemødre på besøg for at vise de mange muligheder og karriereveje, der er på vores hospital.

– KarriereForum er en rigtig god mulighed for at få et kig ind i hospitalet og høre om mere om dagligdagen her på SUH. De besøgende kan tale med kommende kolleger og ledere, og der vil være oplæg for både nyuddannede og erfarne, siger Susanne Friis, sygeplejefaglig vicedirektør på SUH.

Fællestillidsrepræsentant for sygeplejerskerne i Roskilde, Michelle Gulbæk Serve, håber, at rigtig mange vil kigge forbi:

– SUH er i rivende udvikling i disse år, så er man nysgerrig, og vil man være med til at præge udviklingen, så skal man komme til vores KarriereForum. Man får mulighed for at møde mange afdelinger, så man kan få inspiration til, hvilket speciale man gerne vil arbejde i, høre mere om SUH og vores udvikling, siger hun.

Hvor og hvornår?

KarriereForum løber af stablen:

· SUH Roskilde, Vestermarksvej 16: Torsdag den 7. november kl. 17.00-19.30

· SUH Køge, Lykkebækvej 1: Onsdag den 13. november kl. 17.00-19.30

Se program: https://www.regionsjaelland.dk/Kampagner/Suh-job/Program/Sider/default.aspx

Del på sociale medier