40-års jubilæumsturneen fortsætter i 2020. I 2019 var det 40 år siden duoen udgav 1’eren. Det fejres med to eksklusive liveturnéer i både 2019 og 2020.
 
I 2018 tog Rugsted & Kreutzfeldt en mindre pause som i 2019 blev åbnet til fordel for en eksklusiv bandtur i foråret og efteråret, til en række udvalgte favoritkoncertsteder, i anledning af 40-års jubilæet, for deres første album udgivelse ”Rugsted & Kreutzfeldt”. I forbindelse med den succesfulde landsdækkende jubilæumsturné i 2019, med en fantastisk modtagelse af bandet overalt, har de valgt at forlænge turnéen, og åbner nu for yderligere to eksklusive liveperioder i 2020.
 
Det er et trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt – deres gensynsglæde er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo, bakket op af et fantastisk og velspillende orkester, til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted-Kreutzfeldt-sound.

 
Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.
 
Når Rugsted Kreutzfeldt spiller live, består repertoiret af bagkataloget, nogle af de nye sange fra “Sange vi skrev til andre” samt små anekdoter ‘behind-the-songs’. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuldt tryk på.
 
Rugsted og Kreutzfeldts mange kendte hits, som de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet, bliver leveret i et flot bonussæt, der lægges oveni puljen med de gamle hits, som publikum kan glæde sig til at høre til hver koncert.
 
Oplev Rugsted og Kreutzfeldt på Gimle d. 03.04.2020
Læs mere og køb billet her.