Som opfølgning på deres succesrige VW Up-kampagne går Boligkompagniet i luften med en ny konkurrence, hvor de sætter en seng fra Hästens på højkant i samarbejde med Hästens i Roskilde.

”Vores bil-kampagne gik rigtig godt. Vi fik 111 vurderinger, og det var en sød familie fra Nordgårdsvej 9 i Svogerslev, der løb af med sejren,” oplyser Tobias Edlev Nielsen, indehaver af Boligkompagniet. ”Hvor kan man ellers deltage i en konkurrence om så stor en gevinst med så stjernegode odds”, tilføjer han.

Den Hästens Maranga-seng, man kan vinde, har nemlig en værdi af 82.520 kr. Alle der får vurderet deres bolig hos Boligkompagniet inden d. 30.09.2019 er med i konkurrencen om at vinde den nye seng fra Hästens i Roskilde.

Boligkompagniet har fået en flyvende start i Roskilde. Allerede i virksomhedens andet leveår var de en af de bedst sælgende ejendomsmæglerbutikker i Roskilde.

”Det er vi megastolte over”, siger Tobias Edlev Nielsen. ”Vi var jo dødnervøse, da vi skulle starte for os selv, uden for kæderne. Vi startede tre mand og nu er vi 13”, tilføjer han.

Succesen bygger på et solidt netværk. Medarbejderne har mange års erfaring i branchen fra flere forskellige ejendomsmæglerkæder i Roskilde, og er i den grad indstillet på at give dig en god oplevelse med at handle bolig. “Mindre fokus på smart IT og mere fokus på personlig kontakt”, er et af mottoerne hos Boligkompagniet, som supplerer netværket og kundemøderne med brug af sociale medier. Dér hvor køberne er.

Boligkompagniet har naturligvis selv en Facebookside, som du finder her. Her kan du læse mere om samarbejdet med Hästens i Roskilde og konkurrencen.

En del af Boligkompagniets hold er her samlet hos Hästens i Roskilde. Pressefoto.
Maranga-sengen fra Hästens i Roskilde til en værdi af 82.520 kr. Pressefoto.

Om Boligkompaginet
Boligkompagniet har kontor i Djalma Lunds Gård.

Boligkompagniet er kendetegnet ved:

-at være Roskildes mest lokale ejendomsmægler

-at bestå af et hold ejendomsmæglere i og fra Roskilde. De har tilsammen handlet boliger i Roskilde og omegn i mere end 50 år, deres børn går i skole i Roskilde, og det er her deres netværk er – de kender Roskilde!

-et enkelt, solidt og gennemsigtigt mæglerarbejde

-mæglere, der er mere mennesker end sælgere

Læs mere her: http://www.boligkompagniet.dk/

Del på sociale medier