I dag den 1. august er det et år siden, at Gutzag Vintage Clothing åbnede på Algade i Roskilde. Det fortjener et stort tillykke her fra redaktionen!

Den stilrene vintage-butik, som åbnede tilbage i august 2018, er ejet af Susse og Ronni Guldbrandsen. Sammen har de skabt en forretning med fokus på at handle genbrug af høj kvalitet. Hvert køb hos Gutzag bidrager til deres initiativ om bæredygtighed, da de mange ressourcer under fremstillingen af tøjet ikke har været spildt i form af genkøb. Ejerne fortæller, at ”tøjet skal være autentisk og originalt fra 70’erne, 80’erne og 90’erne. Tøjet skal være unikt (kun én af hver), og det skal være med til at fortælle vores historie.”

Ronni Guldbrandsen gør status på det første år med butikken i videoen her:

Husk at følge deres spændende nyheder på deres Facebookside.

Del på sociale medier