Skal du finde et par nye, behagelige, og kvalitets underbukser i Roskilde? Vi giver dig her et overblik over tre skarpe typer af kvalitetsunderbukser til manden, der har alt. Du skal især fokusere på, hvad du skal bruge dem til – samt hvad du har på ud over dem.

Det skal være nemt at finde de helt rigtige underbukser til mænd. Især skal det være et intuitivt valg, når du skal vælge det næste par. Men der er en del faktorer at forholde sig til, når valget skal tages om at købe underbukser til dig selv eller til din mand. Hvilken model du vælger er især afhængig af, hvad du eller din mand skal lave med dem på.

I denne artikel giver vi dig et overblik over, hvilke modeller af kvalitets underbukser, der findes, samt hvilke fordele og ulemper de har. De skal sidde godt og holde i lang tid – hvilket du kan spare penge på. Vi har til sidst i artiklen fundet tre populære typer af underbukser til mænd.

1. Par: De klassiske boxershorts – løse og behagelige

De klassiske boxershorts er mere løse, og giver mindre støtte end de andre to underbukser. Ofte har de en elastisk talje og en knap foran. Da de er løse, er benene åbne med en lille syning nederst.
De er gode til at have på sammen med et par løse bukser, eller når du skal sove.

Fordele:
● Løse og luftige
● Lavet af absorberende bomuld
● Holder i lang tid

Imod:
● Har en tendens til at samle sig indenunder bukserne
● Der er for meget stof til at have på sammen med skinny jeans
● De støtter ikke nok til fysisk aktivitet
● Den elastiske talje kan blive ubehagelig, fordi den ikke er dækket med bomuld.

2. Par: Briefs

Briefs er genkendelige på deres elastiske bånd, ingen ben og mindre størrelse. De skaber en y-formet front foran, så de dækker fra toppen ned til forlåret, mens de formår at dække hele bagdelen. Briefs giver eminent støtte, og kravler ikke op af benet som de klassiske boxershorts gør.

De er perfekte, hvis du skal have stramme bukser på, eller arbejder ved et skrivebord hele dagen – de skaber nemlig en naturlig fleksibilitet mellem benet og overkroppen.

Fordele:
● Ideelle til (skinny) jeans
● Perfekt hvis du sidder meget ned
● Materialet glider ikke op af benet
● Gør dine ben længere

Ulemper:
● Gammeldags look
● Kan forstørre bredde og former

3. Par: Boxerbriefs

Boxerbriefs er, som navnet antyder, en blanding af de to foregående typer af underbukser. Deres snit er ligesom de klassiske boxershorts, mens deres gode støtte kommer fra de mindre briefs. Ligesom briefs beholder boxerbriefs deres fit stortset hele dagen. De er gode til fysisk aktivitet og ser godt ud på typen, der måske ikke er i den bedste form.

Fordele:
● Forener de gode kvaliteter fra de klassiske boxershorts og briefs
● Fungerer sammen med alle typer af bukser
● Særligt gode til fysisk aktivitet – især kompressions modellen

Ulemper:
● Dårligere end briefs til at sidde ned i længere tid – men er stadig bedre end de klassiske boxershorts

Her er tre kvalitets underbukser

1. Boxerbriefs fra Bison

Boxerbriefs fra Bison. Lavet i bomuldsblend med stretch for øget komfort og bevægelighed. Fås som ensfarvede eller mønstrede.

2. Briefs fra JBS

Briefs fra JBS of Denmark. Modellen er fremstillet i en behagelig blanding af økologisk bomuld og elastan, som sikrer en tæt og god pasform. Elastik med diskret logo i taljen.

3. Klassiske boxershorts fra JBS

Boksershorts fra JBS, lavet i 100% bomuld. Shortsene findes i flere forskellige designs, enten med striber, tern eller ensfarvede. Lang model, som sidder løst.

Hvis du har lyst til at prøve de mest behagelige underbukser i 2019 og få gode råd med på vejen, så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik i Roskilde.