HN Promotion er det rigtige valg for både større og mindre virksomheder, foreninger og mange andre, når der skal vælges profiltøj og andet med firma- eller sponsorlogo på.

Lige siden år 2000 har HN Promotion været med i startopstillingen, når virksomheder har været på jagt efter arbejds-, profil- og sportstøj, og der er gennem årene skabt kundekontakter, som er konverteret til langtidsholdbare kontrakter.

Hos HN Promotion synes de ganske enkelt, at det er sjovt at finde de helt rigtige løsninger ved at leve sig ind i kundens verden. Det betyder, at der ikke alene kan leveres outfit i en lang række kvalitetsmærker, der er også tænkt design, farver og anvendelse ind i de konkrete løsningsforslag, som kunderne får præsenteret.

Vil du vide mere, så besøg deres hjemmeside her.

Foto: ABW
Del på sociale medier