Skt. Josefs Skole i Roskilde søger en erfaren og kvalificeret lærer til deres 10. klasse fra 1. september 2019 eller snarest muligt herefter.

Skolen søger en engageret og motiveret lærer, der har lyst til at blive en del af lærerteamet i 10. klasse. Stillingen er tidsbegrænset i et år, men med mulighed for forlængelse evt. i skolens øvrige overbygning.

Erfaring i at føre til afgangsprøve i engelsk og dansk fra 10. klasse/efterskole foretrækkes, ligesom det vægtes positivt, hvis du interesserer dig for sport, life skills, refleksion, coaching og har et internationalt udsyn.

Der lægges vægt på følgende:
• At du har en innovativ og kreativ tilgang til at skabe fremragende undervisning og læring.
• At du besidder evnen til at inspirere, udfordre, støtte og styrke 10. klasse elever.
• At du rummer gode relationskompetencer og evnen til at etablere gode arbejdsrelationer på tværs af skolen.
• At du har mod på at arbejde i team, men også kan på egen hånd.
• At du har interesse i både elevernes personlige og faglige udvikling.
• At du har erfaring i at føre eleverne til afgangsprøve.

Hvis du finder stillingen interessant og lever op til ovenstående kriterier, håber de, at du vil sende dem en ansøgning.

Skt. Josefs Skole er en privat grundskole og har godt 1000 elever og både en dansk og en international afdeling. Skolen ligger smukt placeret midt i det historiske Roskilde.
Skolen bygger hele sit virke på det katolsk-kristne livs- og menneskesyn, ligesom skolens værdier og traditioner går hånd i hånd med nye tiltag. Skolen har en god økonomi, og der er sjældent langt fra idé til handling.

De tilbyder en dejlig arbejdsplads med et godt menneskeligt og fagligt fællesskab i et internationalt miljø. De har bl.a. en mentor-ordning for nye lærere, og skolen tilstræber en attraktiv efteruddannelsespolitik.

Ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger fås ved at kontakte afdelingsleder Kevin Goggins kg@sjs-roskilde.dk, 88 81 07 53 eller på deres hjemmeside www.sktjosef.dk.

Ansøgning med relevante bilag sendes til info@sktjosef.dk

Ansøgningsfrist den 5. august 2019.

Foto: ABW
Del på sociale medier