Comwell Hotels kan i år fejre 50-års jubilæum. I den anledning har den danske hotelkæde doneret et gratis møde på hvert af sine danske hoteller til en forening eller organisation, der til dagligt er med til at gøre en forskel for andre. I Roskilde bliver det Skolens Venner, som honoreres for deres gode arbejde med et jubilæumsmøde på Comwell Roskilde. Foreningens største lokalafdeling er Roskilde med omkring 40 aktive skolevenner fordelt på kommunens 8 skoler.

Skolens Venners er en forening, hvis formål er at rekruttere frivillige “skolevenner”, der hovedsageligt består af pensionister, som er med til at “give en hånd med i skolen”. En opgave der består i at understøtte læringslyst og livsduelighed hos børn og unge i deres skoleklassefælleskab.

Foreningens indsats kommer alle børnene – specielt de udfordrede børn – til gavn. Børnene i skolerne får gennem skolevennerne øget voksenkontakt, som skaber bedre trivsel og dermed livs- og læringslyst. Skolevennerne får til gengæld glæde og indhold i tilværelsen ved at engagere sig i lokale børns trivsel og læring.

Skolens Venner har omkring 90 frivillige skolevenner tilknyttet. De frivillige er organiseret i lokalafdelinger i 7 kommuner på tværs af Danmark, der serviceres og supporteres af landsforeningen. Den største lokalforening er Roskilde-afdelingen med omkring 40 aktive skolevenner på 8 af de største skoler i Roskilde by.

Skolens Venner tildeles et gratis jubilæumsmøde på Comwell Roskilde, som de vil benytte til at indkalde alle lokalafdelinger til årsmøde, hvor de forventer op mod 40 personer medio august.

Skolens Venner. Foto: Comwell
Del på sociale medier