Var du med i Byparken i går aftes, da Annelise gav en funky sprængfyldt opvarmning efterfulgt af de legendariske Østkyst Hustlers, så ved du besked: Det var et BRAG af en fed aften. Dit Roskilde var også med på ‘sidelinjen’.

Hver tirsdag i juli arrangerer Roskilde Kommune og Gimle koncerter i Roskilde Byparks helt særlige rammer. Den anden koncert i rækken var tirsdag den 16. juli, hvor du kunne opleve Østkyst Hustlers, der havde Annelise med som support.

Byparken var fyldt med store og små, os fra ‘dengang’ og de unge fra ‘nuet’, og alle var med på beatet og teksterne. Der blev hygget, der blev sludret, der blev leget, der blev nydt kolde fadøl, aftensmaden og fællesnævnerne var: Alle rappede med og gik amok, da scenen pumpede afsted.

”Vi har Danmarks fedeste publikum”, har Peyk tidligere udtalt til Gimle – og her må vi give ham helt ret! Roskilde var totalt FEDE!

Gad vide hvor mange, som blev sendt hjem med hæse stemmer og ømme ben? Dit Roskildes fotografer, Jesper Larsen og Anne Beth Witte, var godt nok matte efter et par gode timer med både kamera og mobilerne fremme.

Lad os starte med billederne med Annelise, der er en af de få piger herhjemme, som virkelig forstår at rappe. Annelises koncert kunne man ikke undgå at blive revet med af. Fed og insisterende optræden og med en overbevisende autoritet på scenen. Sammen med produceren og DJ’en Milad Genius varmede de alle godt op til at modtage de 3 herrer og slænget!

Se billederne lige her. Vi må advare: Der er MANGE!

Her er så billederne af de mange gæster og de legendariske Østkyst Hustlers.

Del på sociale medier