I dag er der rigtig mange muligheder for unge, når det gælder om at holde sig opdateret på nyheder fra nær og fjern. Der er både de mere traditionelle nyhedsmedier såsom tv’et, radioen og papiravisen. Det er dog ingen hemmelighed, at den teknologiske udvikling har bidraget til at ændre den måde, nyheder bliver formidlet på. Det betyder også, at unge har fået nye vaner, når det handler om at opsøge nyhedshistorier.

Det samme er tilfældet, når unge danskere vil underholdes. Indholdet skal være lettilgængeligt og tilgængeligt, uanset hvor vi befinder os. Det betyder, at onlinemedier med nyheder og underholdning til danske unge bliver mere og mere populære.

Hold dig opdateret på Tjeck Magazine
Et online-magasin, der henvender sig til unge dansker, er Tjeck Magazine. Tjeck Magazine adskiller sig fra andre nyheds- og underholdningsmedier ved, at redaktionen er i samme aldersgruppe som læserne. Det vil sig i alderen 15 til 25 år. Det betyder, at redaktionen er i stand til at skrive om det, der interesserer unge danskere. Hvad enten det gælder nyheder indenfor politik og samfund eller om det gælder underholdning og gossip fra Hollywood.

Tjeck Magazine ligger online, og unge har således mulighed for at fordybe sig i magasinets mange historier, uanset om de sidder i toget eller slænger sig i sofaen derhjemme.

Hold dig opdateret på samfundet
På magasinets hjemmeside finder du en række forskellige kategorier. På den måde kan du nemt få et overblik over temaer, og du kan læse om det, du har interesse for. Du kan blandt andet læse om det, der rører sig i samfundet. Både herhjemme og i udlandet. Tjeck Magazine fokuserer på videndeling og publicerer løbende spændende interviews med personer fra erhvervslivet, andre unge, der har haft en unik oplevelse, eller råd og vejledning i økonomi.

Fælles for alle artikler og interviews er, at de er vinklet på en måde, der er relevant for 15- til 25-årige. Pressefoto.

Fælles for alle artikler og interviews er, at de er vinklet på en måde, der er relevant for 15- til 25-årige. Da ungdomsmagasinets læsere formentligt befinder sig i en fase i livet, hvor der skal tages stilling til uddannelse og arbejdsliv, er der naturligvis også en kategori herom. Hvordan kan du leve SU-venligt? Hvordan kan du studere i udlandet? Hvilke udgifter har du som studerende? Disse spørgsmål og mange andre kan du få svar på ved at scrolle dig igennem kategorien om studielivet.

Plads til underholdning
Det er selvfølgelig vigtigt at holde sig opdateret på samfundets store emner. Dog lægger Tjeck Magazine også vægt på at inspirere andre unge til kulturoplevelser, sport og andre former for underholdning. På hjemmesiden finder du derfor et utal af koncert-, film- og boganmeldelser.

Mangler du og dine venner idéer til, hvor I skal tage hen og spise en god – og SU-venlig middag – finder du også inspiration på sitet. Underholdning dækker over mange ting. Det er ikke kun oplevelser og events i kulturlivet, men også forskellige gadgets til hjemmet og til dine fritidsinteresser. Vil du være opdateret på, hvilke smarte ting du kan investere i, så kan du bladre dig igennem de mange artikler og interviews om netop gadgets.