I naturskønne omgivelser tæt på Roskilde Fjord ligger Julemærkehjemmet Liljeborg, som hver dag danner rammerne for 48 børn og unges hverdag fyldt med leg, fællesskab og omsorg. Nu bliver rammerne forskønnet yderligere med 50 stole fra FDB Møbler, der netop er blevet doneret til hjemmet, som skal være med til at skabe sammenhold, kreativitet og glæde i fællesarealerne.

FDB-stole. Stylist: Katrine Kaul.

Julemærkehjemmet Liljeborg har hver dag fornøjelsen af børn og unge i alderen 7-14 år, som sammen skaber en hverdag med glæde i trygge rammer. Nu bliver det smukke hjem i Roskilde forskønnet med dansk design fra FDB Møbler. De har nemlig doneret 50 klassiske designerstole, som skal benyttes i fællesarealerne på Julemærkehjemmet Liljeborg.

Stolene, der er blevet doneret til Julemærkehjemmet Liljeborg, er den klassiske pindestol J46, som blev designet af Poul M. Volther tilbage i 1956. Mange kender stolen fra sit barndomshjem, hvor det klassiske design har fået lov til at leve i flere generationer – og det er nu håbet, at stolene også vil rejse gennem flere generationer, mens børns og unge på Julemærkehjemmet udvikler sig og får den omsorgsfulde hjælp, som de har behov for. Stolene er blevet en del af fællesområdet i Julemærkehjemmet Liljeborg, hvor de af børnene bliver brugt til gode stunder med venner og personale.

“Vi har enorm stor respekt for det arbejde, som personalet på Julemærkehjemmet Liljeborg hver dag udfører – og den rejse, som børnene her er på. Vi er derfor også utrolig glade for, at vi måtte få lov til at forskønne de fantastiske rammer med nogle af vores møbler. Vi er ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige sted, at stolene er kommet hen – og vi håber, at de vil bringe glæde i hverdagen for både beboerne og de ansatte på Julemærkehjemmet’’ fortæller Ole Kiel, som er direktør i FDB Møbler.

Beboere fra Julemærkehjemmet Liljeborg på stolene fra FDB Møbler. Foto: PR.