Foto: Caseus Ost & Delikatesser.

22. august er der gadeløb i Roskilde, og som noget nyt er der i år en bakkespurt på Mil-distancen. Nu er der også fundet en sponsor til præmierne til den hurtigste kvinde og den hurtigste mand til at klare spurten op ad bakken. Den glade giver er Allan Hendrichsen, som driver oste- og delikatessebutikken Caseus i Roskilde. For ham ligger sponsoratet på bakkespurten lige til højrebenet, da han selv er ivrig løber.

– Jeg har løbet i mange år efterhånden, og 28 maratoner og mange halvmaratoner er det da efterhånden blevet til, fortæller Allan Hendrichsen.

Gadeløbet har han også deltaget i gennem flere år. Nogle husker måske, at han et år havde en stor ost på hovedet under løbet.

– Jeg vil meget gerne være med til at støtte op om aktiviteterne i Roskilde, og derfor går jeg med i eksempelvis Gadeløbet. Det er vigtigt, at der sker noget i byen, og jeg er også glad for at være sammen med mine kunder på en anden måde. Det er fedt at være ostehandler i Roskilde, og jeg har et godt og nært forhold til mange af mine kunder.

Allan Hendrichsen giver hver af vinderne af bakkespurten et gavekort på en tapasanretning til fire personer.

Læs mere om gadeløbet og tilmelding her.

Foto: Caseus Ost & Delikatesser
Del på sociale medier