Efter 22 år i kommunens tjeneste går vicekommunaldirektør Mogens Raun Andersen på pension til efteråret. Stillingen bliver slået op snarest med forventet start 1. november.

“Mogens er en institution i Roskilde Kommune, som med ro, ordentlighed og stor faglighed har vundet og fastholdt politikeres, medarbejderes, chefers og eksterne samarbejdspartneres tillid og respekt. Jeg vil gerne takke Mogens for samarbejdet og samtidigt ønske ham et yderst velfortjent otium. De næste måneder vil alle omkring Mogens suge til sig af hans erfaring og viden,” siger kommunaldirektør Henrik Kolind.

Tid og sted for afskedsreception meldes ud senere.

En loyal embedsmand takker af og ser frem til mere tid med familien
“Jeg har altid været meget glad for at være embedsmand både i kommunen og i staten. Det er en stor beslutning at sige stop, men det er en lettelse, nu hvor beslutningen er taget. Jeg ser meget frem til, at der bliver mere tid til mine børn og børnebørn, lidt klodset håndværksvirksomhed og rejser ud i den store verden. Jeg ser også frem til at bruge kommunens mange fritids- og kulturtilbud noget mere”, siger vicekommunaldirektør i Roskilde Kommune Mogens Raun Andersen og slutter:

“Jeg har haft utroligt mange gode oplevelser med de mange mennesker, som jeg har samarbejdet med igennem de mange år i kommunen. Jeg har meldt min pension ud i god tid, så jeg kan få lavet en god overlevering – det betyder meget for mig at overlevere mine opgaver i god ro og orden”.

Mogens Raun Andersen kom til Roskilde Kommune fra en stilling som kontorchef i Finansministeriet i 1997. Mogens er oprindeligt uddannet som Cand.oecon. fra Århus Universitet. Mogens er gift med Mona, har 2 børn, 4 børnebørn og bor i Roskilde.

Mogens Raun Andersen. Foto: Roskilde Kommune.
Del på sociale medier