Smarteyes i Roskilde fylder 4 år og inviterer derfor på kaffe, kage og 50 % på alt i hele butikken. Fødselsdagsfesten varer fra torsdag den 9. maj til og med lørdag den 11. maj.

Optikerkæden Smarteyes i Roskilde har nu ligget i Algade i Roskilde i 4 år, og det bliver fejret ved at invitere alle kunder på kaffe, kage og 50 % på alt i hele butikken.

”Roskilde er en dejlig by med et aktivt handelsliv og nogle skønne kunder. Derfor er vi utrolig glade for at være og have været en del af bybilledet i 4 år nu, lyder det fra Janne Gärdström, der er butikschef i Smarteyes i Roskilde.

Hos Smarteyes lægger de vægt på, at det skal være smart at købe briller. Derfor er priserne enkle, og der er altid frit valg mellem alle stel og kollektioner – uanset styrken på brillerne.

I butikken i Algade glæder de sig til at holde fødselsdag og håber at mange får lyst at kigge forbi:

”Vi ser frem til at holde fødselsdagsfest og håber selvfølgelig, at mange, både nye og velkendte ansigter får lyst at kigge forbi. Vores største ønske er at skabe gode oplevelser for vores kunder, og derfor er det selvfølgelig vores kunder, vi ønsker at invitere til et brag af en fødselsdagsfest, lyder det afsluttende fra Janne Gärdström, butikschef i Roskilde.

Til fødselsdagen er der foruden kaffe og kage 50 % på alt i hele butikken til alle, der kommer forbi. Fødselsdagen og tilbuddene varer fra torsdag den 9. maj til og med lørdag den 11. maj. Til fødselsdagen vil der være udvidede åbningstider fredag. Smarteyes i Roskilde ligger i Algade nr. 9.

Smarteyes Roskilde. Foto: Smarteyes.