Skønhedsbehandlinger er IKKE forbeholdt kvinder. Så forkæl dig selv eller din mand/kæreste med en lækker behandling hos Klinik Rosenvold.

I klinikken kan man vælge imellem 7 forskellige behandlinger:
– Men’s grooming behandling (Den lille pakke) 249 kr.

– Men’s grooming behandling (Den store pakke) 675 kr.

– Dybderensende ansigtsbehandling 499 kr.

– Afslappende ansigtsbehandling 549 kr.

– Perfekt til daten 969 kr.

– Luksus 999 kr.

– Så kan det ikke blive bedre 1695 kr.

Der anvendes produkter fra PHYTOMER Homme i alle ansigtsbehandlingerne. Produkterne fra Phytomer Homme er specielt udviklet til mænds hud, og så er de designet til at rense huden, berolige, fugte, genopbygge samt balancere huden.

Så hvorfor ikke passe godt på den og beskytte den? Du behøver IKKE bruge flere timer på badeværelset for at opnå en pænere og balanceret hud!

Hvorfor plejeprodukter specielt designet til mænd?
Mænds hud er rigere i kollagen og har flere cellelag, der sammensætter epidermis (overhuden). Dens tykkelse giver større modstand, men den svækkes alligevel af flere interne faktorer (stress, træthed) og eksterne, såsom aggressioner fra barbering, forurening, sol og kulde.

Testosteronniveauet påvirker også stimuleringen af talgkirtlerne. Talgkirtlerne er større og mænd har flere end kvinder, derfor er deres hud oftere mere olieret. Derved er akne mere udbredt hos mænd end kvinder. Nogle mænd vasker/renser huden i ansigtet med sæbe, shampoo eller showergel i den tro, at de gør noget godt. Men det er en rigtig dårlig ide, da ingredienserne i disse produkter ikke er tilpasset ansigtshuden og kan derfor irritere og udtørre huden, hvilket vil forværre hudens tilstand.

BOOK tid allerede i dag på: https://klinikrosenvold.dk/bestil-tid under fanen KUN TIL MÆND!

Foto: Klinik Rosenvold
Foto: Klinik Rosenvold