På søndag er det Mors Dag, og selvfølgelig skal din mor forkæles. Det kan også sagtens være, at du vil give en gave til dine børns mor – på deres vegne. Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at en flot gave med fx bobler, rosé eller rødvin, kombineret med lækker chokolade, vil blive vel modtaget.

Derfor har Holte Vinlager lavet tre rigtig gode gaveforslag til dig – som er lige til at bestille og afhente i din lokale Holte Vinlager butik. Se bare her:

1 fl. Baby Doll Sparkling Blush + 3 luksuschokolader fra Chokolet
I denne gavepakke får du en af deres helt store nyheder – som allerede har vakt stor begejstring. Baby Doll Blush er en delikat mousserende vin med tydelige elementer af fersken, modne røde bær og blomster. Den er frisk, halvtør og med en herlig afbalanceret frugt. En perfekt ledsager til skaldyr og sushi, men den fungerer også fremragende som hyggeglas! Køb den online her.

1 fl. Beauvignac Grenache Rosé + 3 luksuschokolader fra Chokolet
Er din mor til rosévin? Så er det denne lækre gavepakke hun skal have. Holte Vinlager har valgt “Sommerens Rosé” – simpelthen fordi den smager fantastisk! Den er frisk, tør og læskende. Genial til de lette salater, lyst kød og kylling. Og så vil den også være super lækker på terrassen, på skovturen eller i strandkanten. Køb den her.

Luksus Java kaffe + 3 luksuschokolader fra Chokolet + 2 fl. Château de Fauzan
Dette er en super flot gavekurv fyldt med lækkerier! Udover luksuschokolade og Java kaffe har de pakket to flasker vidunderlig rødvin fra Sydfrankrig. Den er fyldig og karakterfuld og samtidig utrolig blød og afrundet. Provencalske krydderurter præger eftersmagen. Perfekt vin til årstidens gryderetter, ostebordet og kød fra grillen. Find den her.

Foto: Holte Vinlager