Boligkompagniet i Roskilde er rigtig gode til at sælge huse, ikke mindst ved at arbejde målrettet med de sociale medier, hvor danskerne bruger rigtig meget af deres medietid.

Kombinationen af en pragmatisk tilgang til lokalmedier med et stærkt lokalt netværk, medfører mange gode match mellem boligerne og kunderne, og Boligkompagniet var da også allerede i virksomhedens andet leveår en af de bedst sælgende ejendomsmæglerbutikker i Roskilde. ”Vi bor selv i Roskilde og kender skoler, parker, foreninger, de små stier og hyggelige restauranter, naturen, fjorden m.m., hvilket vi bruger i vores salg, når vi skal finde en god bolig til vores kunder”, fortæller Boligkompagniet.

Boligkompagniet har naturligvis også sin egen Facebookside, som er i vækst. I anledning af 1. maj vil Roskildes nyeste ejendomsmæglerbutik forkæle deres Facebookfølgere med en konkurrence.

”Når vi rammer 1400 likes her på facebook, trækker vi lod blandt alle vores følgere om at vinde denne lækre kurv fuld af godter til hele familien”, skriver de på Facebooksiden, som du finder her.

Foto: Boligkompagniet

Fakta:
Boligkompagniet er kendetegnet ved:
– at være Roskildes mest lokale ejendomsmægler
– at bestå af et hold ejendomsmæglere i og fra Roskilde. De har tilsammen handlet boliger i Roskilde og omegn i mere end 50 år, deres børn går i skole i Roskilde, og det er her deres netværk er – de kender Roskilde!
– et enkelt, solidt og gennemsigtigt mæglerarbejde
– mæglere, der er mere mennesker end sælgere.