Nu varer det ikke længe, inden vi samles med familie og venner omkring det lækre påskebord. Og Holte Vinlager kan lige så godt være ærlige – er det sild og snaps, der står på bordet, vil en god påskebryg nok være det bedste match. Men er det lammekølle med masser af hvidløg og krydderier eller andre smagfulde kødretter, så er det rødvinen, du skal have på bordet.

I påsken skal der være vin til enhver lejlighed – både til maden og til hygge. Derfor har Holte Vinlager udvalgt nogle rigtig gode vine, som vil bringe dig og dine gæster sikkert gennem påsken.

Sauvignon Blanc – Beauvignac
Sæsonen for stenbiderrogn topper lige nu, og denne herlige spise vil også finde vej til mange påskeborde. En hvidvin uden fadlagring og med en tilpas syre vil her være det helt rigtige valg.

Holte Vinlager anbefaler denne super lækre hvidvin, som også er genial til skaldyr, kylling og de hurtige salater. Læs mere om vinen her.

C de Camille – Saint-Chinian
Den perfekte hyggevin! Ikke for let og ikke for kraftig. Blød og behagelig vin, som du og dine gæster vil kunne drikke til de lettere retter og efter middagen.

Klassisk fransk i stilen med en god tørhedsgrad og ikke for meget frugt. Elegant og indsmigrende. Læs mere her.

Vidste du?
Du finder altid et stort og spændende udvalg af øl i en af Holte Vinlagers butikker – så selvom at maden indbyder mere til øl end til vin, så kan du trygt gå ned i din lokale Holte Vinlager-butik på Ringstedgade.

Foto: Holte Vinlager.