Selvom påskeæg som oftest er forbeholdt børn, så synes de hos Holte Vinlager ikke, at der bør være regler for hvem, der må modtage en hyggelig påskegave i de traditionsrige helligdage. Så uanset om du har lyst til at forkæle dig selv, én af dine nærmeste, eller måske en god ven, så giver de dig her tre drøngode ideer.

Hvis du virkelig ønsker at sprede glæde med en eksklusiv gave, så er en lækker whisky næsten altid en genvej til succes. Den sikrer en spændende smagsoplevelse – den vil kunne nydes over længere tid, og så skal den nok medvirke til ekstra god stemning til den næste herrefrokost eller andre festlige anledninger.

Holte Vinlager anbefaler dig tre forskellige whiskyer, der udmærker sig ved at være meget tilgængelige, bløde og afrundede. I disse tre whiskyer får du ikke den til tider lidt skarpe spritkant, der føles som en brændende fornemmelse i halsen. Nej – her er der lagt op til nydelsesrige oplevelser.

Glen Moray Single Malt Classic Whisky
Blød og afrundet whisky fra Speyside med den velkendte smag af flødekaramel og en krydret, græsset note. Whiskyen har lagret gennemsnitligt 7 år på tidligere bourbon-fade, hvilket tilfører en lille smule sødme. Normalt koster single malt whiskyer meget mere – så her kan du altså gøre et kup! Køb den her.

Glen Moray Single Malt Classic Whisky Port Cask Finish
Whiskyen har lagret gennemsnitligt 7 år på tidligere bourbon-fade. Herefter 8 måneder på portvinspiber. Stor charme og harmoni. Fyldig, karamelliseret sødme med noter af kanel, bær og ikke mindst chokolade. Bragende godt lavet! Køb den her.

Twilight 10 år
Delikat og frisk, blended whisky fra producenten, Old St. Andrews. Whiskyen er lagret 10 år på amerikanske egetræsfade, hvilket giver en sødlig smag af citrus og røde æbler. I afslutningen fornemmes diskrete hints af blomster. Alt i alt en rigtig flot og let tilgængelig whisky, der egner sig perfekt som gave til en whisky entusiast. Den appellerer bredt og vil kunne nydes med stort velbehag af de fleste. Køb den her.

Foto: Holte Vinlager