Roskildes første musiktalentklasse fejrer afslutningen på de seneste 3 års hårde og sjove musikalske arbejde i og uden for Østervangsskolen. Fejringen kulminerer denne aften med elevernes opførsel af egne værker, kompositioner og sange i en offentlig afgangskoncert – det bliver en ren Optur! Koncerten finder sted på Gimle onsdag den 20. marts kl. 19.30.

Roskilde Musikklasse på Østervangsskolen er tre musiktalentklasser i 7., 8. og 9. klasse med optagelsesprøve. Klasserne har hjemme på Østervangsskolen, som er en centralt beliggende folkeskole i Roskilde Kommune.

Musiktalentklasserne er skabt og realiseres fortsat i samarbejde med Roskilde Musiske Skole, som er én ud af to kommunale musikskoler i Roskilde.

Der er tilknyttet en kunstnerisk leder, som står for den overordnede planlægning og udvikling, blandt andet med eksterne samarbejder og aktiviteter uden for skoletiden.

Samarbejderne indbefatter Aaben Dans, Kulturskolen, Ragnarock, Gimle, Museet for Samtidskunst, Roskilde Domkirke og Roskilde Musikforening m.fl.

Musiktalentklasserne er en del af strategien for den musikalske fødekæde i Alle Tiders Musikby Roskilde.

Læs mere på Roskilde Musiske Skoles hjemmeside.

Foto: Roskilde Kommune.