Sagafjord-teamet har brug for hjælp til opgaven som ”Matros” på soldækket. Opgaven er ikke en sømands-opgave, men en person som skal underholde børnene ved at vise dem skibet, fortælle historier og udlevere matroshuer og skipperbeviser til alle børn under 10 år.

Du vil også få ansvaret for salg og servering fra baren på soldækket, hvor de serverer økologisk kaffe, is og drikkevarer. Du skal deltage og bestå sikkerhedskursus og kunne blive godkendt i lægetjek for søfarende, kaldet blå bog. Og dermed deltage i sikkerhedsbesætningen, hvilket betyder, at du skal være fyldt 18 år.

Du skal være glad, smilende og udadvendt og god til at takle børn i alle aldre. Gerne med erfaring som tjener eller andre jobs med kundekontakt. Ansættelsen er på timebasis og passer godt til en, der søger supplement til eksisterende arbejde, sommerjob eller i sabbatsår før nye udfordringer.

Opgaven løses på sejladser til frokost og kaffe/kageture, og du bliver også ansvarlig for at servicere de kunder, der vælger at sejle med som dæks-passagerer.

Der vil være dage med mulighed for at forlænge vagten og fortsætte i nogle timer som tjener i restauranten under skibets aftensejlads.

Lyder det interessant, så send en mail til deres leder af booking, Simone Ekknud på se@sagafjord.dk

Sagafjord sejler fra havnen i Roskilde og har adresse på Vindeboder 18, 4000 Roskilde. Skibet er fra 1957 og har været restaurantskib i Roskilde siden 1989. I sommermånederne er de mere end 30 ansatte i restaurant, køkken, booking og sømænd.

Foto: Sagafjord Roskilde.