Har du også overvejet, om det er tid til et par nye briller? Så bør du kigge forbi Smarteyes Roskilde, der bugner med lækre forårsnyheder.

Det skal være enkelt og overskueligt at købe briller. Derfor har Smarteyes faste lave priser på alle deres briller. Uanset hvilket stel du vælger, om glassene skal være ekstra tynde, antirefleksbehandlede, hærdede og antistatiske, er prisen den samme, og alt er inkluderet i handlen. Hos Smarteyes har de en pris for enkeltstyrkebriller og en anden for flerstyrkebriller, sværere er det ikke.

Smarteyes Roskilde tilbyder samtidig et stort udvalg af forskellige briller i butikken, så alle kunder kan finde stellet, der passer præcist til ham eller hende. Udvalget bliver hver måned suppleret med nye modeller, så der altid er flere hundrede nye moderigtige eller klassisk inspireret stel på hylderne. Så kig forbi butikken i Algade og se de smarte forårsnyheder.

Fotos: Anne Beth Witte.

Del på sociale medier