Har fortællinger fra livet din interesse? Så er Fortæl for Livet måske noget for dig. Fortæl for Livet er livshistoriegrupper for ældre. Gennem en møderække inviteres deltagerne til at erindre, fortælle og lytte til betydningsfulde historier fra livet.

Du vil gennem en møderække inviteres og guides i en Fortæl for Livet-gruppe.

Det handler om at erindre, fortælle og lytte til betydningsfulde historier fra hinandens liv, for herigennem at komme til at kende hinanden på en måde, der rækker ud over et overfladisk bekendtskab.

Du har måske oplevet at miste de mennesker, som har fulgt dig gennem livet, og som kender din historie. Det at dele sin livsfortælling og betydningsfulde øjeblikke med andre kan skabe nye livsvidner, som kan udvikle sig til nære, varige relationer.

I er 4-6 deltagere, som mødes én gang om ugen, hvor livsfortællingerne er centrum for samtalen. Læs mere her.

Annonce: Christina Jensen.
Del på sociale medier