Køkkenet er ofte hjemmets midtpunkt, da vi bruger rigtig mange timer her – ikke bare med madlavning, men også spisning, samtaler, lektielæsning og meget mere. Derfor bør køkkenet være udformet, så hele familien trives. Skal Hanstholm Køkken i Roskilde hjælpe dig med drømmekøkkenet?

Hvor køkkenet i gamle dage var gemt væk, er det et centalt rum for de fleste den dag i dag. Hanstholm Køkkens showroom i Roskilde viser et bredt udsnit af alle de lækre køkkener, låger og smarte detaljer, som firmaet leverer. Der er altid frisk kaffe på kanden og masser af inspiration og hjælp at hente.

Med over 40 års erfaring bygger Hanstholm Køkken sin køkkenfilosofi på den devise, at der er forskel på folk. Der er ikke standardmennesker, og derfor laver de heller ikke standardkøkkener. Køkkenerne er altid tilpasset efter individuelle ønsker og behov med plads til kvalitet og detaljer.

Dit Roskildes fotograf, Anne Beth Witte, har været forbi Hanstholm Køkken i Roskilde for at give et lille indblik i, hvad der venter, hvis man kigger forbi deres showroom på Sankt Peders Stræde 1b.