Nu kommer foråret! Efter nogle dage med blæst, regn og kulde, er der endelig udsigt til bedre vejr og højere temperaturer. Og kan du forestille dig noget bedre at byde foråret velkommen med end en lækker gin/tonic eller en læskende mojito? Holte Vinlager står klar til at hjælpe dig med at udvælge de helt rigtige smage.

Fra deres anerkendte cognachus Godet er Holte Vinlager meget stolte af at kunne præsentere RIVAGE GIN. En helt fantastisk flaske, som udover at være forførende smuk, er fyldt med sublim god gin. Med noter af blandt andet rosmarin og grapefrugt er det en anderledes og spændende gin, som gør sig forrygende godt i en klassisk G&T. Holte Vinlager anbefaler den i selskab med deres ERASMUS BOND BOTANICAL TONIC. Sammen er de et perfekt match – læs mere her.

Hvis du mere er mojitos, så skal du prøve SANTIAGO DE CUBA BLANCA, der er en rom, der har været lagret i op til 3 år på egetræstønder. Den efterbehandles med aktivt kul for at fjerne den lyse brune farve, som træet giver. Tilbage er et flot gyldengult skær. Farven fjernes alene, fordi bartendere har opbygget den tradition, at rom til cocktails skal være “hvid”. Det er altså en perfekt mixer-rom, som bør være fast inventar i dit barskab. Læs mere her.

Foto: Holte Vinlager
Foto: Holte Vinlager.
Del på sociale medier