Alle mennesker er forskellige. Det er derfor en mærkesag hos LifeClub at tage hensyn til alle typer. Det formår vi, fordi vi har baggrunden i orden. Det er ikke nok blot at have et lokale og maskiner. Der skal også være mennesker bag, og det finder du med sikkerhed hos LifeClubs personale.

Vi har mange specialuddannede instruktører og medarbejdere. Det gør, at vi altid kan tilbyde en bred vifte af hold og fitness, så der er noget for enhver. Læg dertil mange års erfaring som sikkerhed for, at alt er solidt gennemprøvet af rigtige mennesker fra lokalområdet.

De sidste 2 anmeldelser fra Facebook:
• Fantastisk sted hvor man føler sig velkommen fra første dag. Super søde medarbejdere ved disken og instruktørerne er fyldt med energi og smilende. Trine Jensen
• Søde mennesker, hyggelig stemning og der er plads til alle typer. For første gang har jeg følt mig tilpas i et center og været ligeglad med om jeg er rød i hovedet og om der er for meget på sidebenene. Sanne Andersen

Vil du også træne i LifeClub, kan du få den første måned for kun 99 kr uanset hvilket medlemskab, du vælger efterfølgende. Du skal blot melde dig ind i februar.

Er du i tvivl om, om det er noget for dig, så giver vi den første gang gratis. Vil du prøve et hold, så kontakt receptionen på 35353330 og reserver din plads. Du kan se hele holdplanen lige her.