Pr. 1. marts er Everdinck Kunst & Terapi v/kunstterapeut Karin van Everdinck til at finde på Musicon om fredagen, nemlig på Basgangen 5b på Musicon i Roskilde. Klinikken har gode P-forhold, ligger tæt på stationen og på motorvejen.

Karin siger: ”jeg har fået en del henvendelser fra især kvinder, der er interesseret i kunstterapi og der synes, at Sorø er lidt langt væk fra deres bopæl. Derfor har jeg været på udkig efter en mulighed for at etablere mig et mere centralt sted på Sjælland. Skønt at jeg fandt et klinikrum på Musicon, der er center for nytænkning, iværksætteri og kunst

Pressefoto af Karin van Everdinck

og kreativitet. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og tilbyder individuel kunstterapi til intropris i marts, april og maj. Du har også mulighed for at bestille en gratis samtale på en ½ time for at høre, hvad kunstterapi er og kan gøre for dig”.

Kreativitet og kunst er sjælens sprog og kunstterapi giver klienten mulighed for at give udtryk for følelser, der kan være svært at sætte ord på. ”Som kunstterapeut arbejder jeg med samtalen, mindfulness, tegning, maling, formning, fantasirejse, bevægelse og evt. musikinstrumenter, afhængig af klientens interesser og behov. Nogle gange får jeg klienter i terapi, der har været i terapi i 2-3 år, uden at det har skabt forandringer hos dem. Når de kommer i kunstterapi, sker der noget. Kunstterapi er for alle, men man skal selvfølgelig have lyst til at indgå i en proces og ville arbejde med sig selv”.

Kunstterapi er for dig, der kæmper med udfordringer såsom stress, depression, angst eller sorg. Eller for dig, der vil arbejde med din kreative og/eller personlig udvikling. Både unge og voksne kan have glæde og udbytte af kunstterapi.

Karin er Diplom Kunstterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening og uddannet på Institut for Kunstterapi, en 4-årig certificeret psykoterapeutisk uddannelse. Siden 2015 har kunstterapeuten arbejdet med klienter i individuel terapi og i gruppeforløb. Karin er også uddannet voksenunderviser, billedkunstner og holder foredrag om kunst-terapi.

Er du interesseret individuel kunstterapi eller i en gratis samtale, kan du kontakte Karin på mail everdinck@gmail.com eller skrive/ringe på tlf. 24 48 04 47. Du kan læse mere på www.everdinck.dk og kan også finde Everdinck Kunst & Terapi på Facebook.