Det at arbejde med sin personlige udvikling har for mange mennesker været det, der skulle til for tydeligere at kunne se formålet med livet. Det er langt fra alle, der har defineret et klart mål med livet, og det er da også et filosofisk spørgsmål, som det er svært at give et helt konkret svar på. Hans Polonius NLP er klar til at hjælpe dig. 

For hvis du spørger Hans og Inge Polonius fra firmaet Hans Polonius NLP (tidligere kendt som Human Proces NLP) i Roskilde, vil de nuancere svaret på spørgsmålet. De vil sige, at der nok er forskel på at vide, hvad målet er med tilværelsen og så at have et egentligt mål i livet.

Langt de fleste mennesker, som siger, at de ikke har et mål, har det nok som mennesker, der hævder, at de ikke drømmer. Alle drømmer, men ikke alle kan huske deres drømme. På samme måde går mange af os rundt med en mere eller mindre veldefineret tanke om noget, som vi gerne vil nå, men det bliver ofte til ”når jeg får råd”, ”når jeg får tid” eller ”når børnene flyver fra reden”. Kan du genkende noget lignende i dit liv?

Det er muligt at realisere drømmen, så vil du vide mere om Hans Polonius NLP, så læs videre på Dit Roskilde’s partnerside lige her.