Hanstholm Køkkens showroom i Roskilde viser et bredt udsnit af alle de lækre låger og smarte detaljer firmaet leverer. Der er altid frisk kaffe på kanden og masser af inspiration at hente.

Køkkenet er jo boligens midtpunkt, vi bruger mange timer her – ikke bare med madlavning, men også spisning, samtaler, lektielæsning, tv osv. Derfor bør køkkenet være udformet, så hele familien trives – et sted man med god samvittighed kan byde uventede gæster på kaffe.

I gamle dage var køkkenet gemt væk, i dag er det typisk boligens største pryd. Tendensen med at bryde grænser ned mellem køkkenet og resten af boligens funktioner fortsætter med fuld kraft; i dag er det ikke et særsyn med ingredienser som bogreoler, fladskærme, sofaer og sågar klaver i de ofte store køkken-alrum. Så meget desto vigtigere er det blevet, at køkkenet udstråler lækkerhed.

Vil du vide mere om Hanstholm Køkken, så læs mere på Dit Roskilde’s partnerside her.

Del på sociale medier