Hvem elsker ikke de sunde råvarer, grøntsager og frugter, særligt når man i vinterperioden skal peppe hverdagen op med det sunde, det sjove og det velsmagende! Til dig selv, til familien eller den lækre middag til vennerne. Ja, hvem er egentlig ikke bare pjattet med Persillepigen, som holder til i hjertet af Roskilde – nærmere bestemt på Stændertorvet 2? 

Vores fotograf, Anne Beth Witte, var på tur i Roskilde og måtte lige stikke hovedet ind og sige hej. Da hun trådte ind i den lille butik, blev hun atter mødt af et pragtfuldt  smil, røde kinder og ‘hej med dig igen‘, alt imens butikken var fyldt glade kunder og dansende farverige grøntsager, frugter og meget mere. Ja, det var rent faktisk som at træde ind i en skøn hule med skattekister med grønt guld og ‘diamanter’. Imens travlheden herskede og snakken gik i blandt kunder, blev hun præstenteret for smagsprøver på b.la. kærlighedspærer og friske blåbær. En fantastisk kombination af sommer og vinter – og rent faktisk helt perfekt til den velsmagende frugtsalat, måske til den store kærlighedsmiddag på Valentinsdag?

Det er ikke bare pjat, når vi nu skriver: Det er i virkelig en grønthandler med sjæl, skønne varer og en helt unik stemning. Følg med på Persillepigens facebookside – så er du klar til dit næste grønne eventyr og du er med garanti glad i låget, når du går derfra med poserne fyldte.

Se billederner her fra besøget.

Del på sociale medier