Schärfe Begravelsesforretning drives i dag – sammen med de øvrige forretninger på Sjælland – som et familiefirma, og er medlem af og ISO9001 certificeret gennem Danske Bedemænd samt medlem af den uafhængige sammenslutning af bedemænd, Patio. Schärfe Begravelsesforretning har erfaring med håndtering af dødsfald i, såvel som uden for Danmarks grænser.

Forretningen på Jernbanegade hjælper med alt fra den enkle og traditionelle højtidelighed i kirken til mere individuelle begravelser i hele landet. Ved et dødsfald er der mange beslutninger, der skal tages. Skal den afdøde begraves eller bisættes? Var afdøde medlem af Folkekirken? Vil man som pårørende selv bestille blomster? Hvilket tøj skal afdøde have på? Skal der indrykkes dødsannonce og efterfølgende evt. takkeannonce? Disse og mange andre spørgsmål melder deres ankomst.

Står I midt i den svære proces og ønsker hjælp hertil, så læs mere om virksomheden her.