“Drømmer du om et nytårsforsæt der er sjovt og nemt at overholde? 

Det kunne f.eks. være at være med til at gøre verden grønnere, spare penge på tøj, brugskunst og gaver, bo i et hjem uden unødige ting i gemmerne, tjene flere penge, møde nye mennesker og skabe kontakter, finde en hobby at gå op i, få råd til at leve bedre og f.eks. rejse mere.

Det har du muligheden for, ved at være kunde og/eller standlejer i Kirppu Roskilde. Her kan du nemlig efterleve alle disse punkter på én og samme tid – Er det ikke fantastisk?

Danmarks første og største loppesupermarked åbner i Roskilde d. 19 januar og du kan stadig nå at være med. Book din stand allerede nu på www.kirppu.dk eller kom ind til dem fra d. 12 januar, og hør nærmere om hvordan du kommer i gang med en grundig oprydning derhjemme og ovenikøbet tjener penge på det. Lige nu og til og med d. 17 februar kan du købe standleje til 100 kr. pr. uge, du skal min. købe 2 uger og du kan maks. købe 2 år. Der tages 15% i kommission af salget.

Den store åbningsfest er d. 19 januar kl. 10.00 – 17.00 på Industrivej 29 B i Roskilde, men det er muligt at komme ind og hente prismærker og sætte op fra d. 12 januar.

Følg med på deres Facebookside her. 

Pressefoto Kirppu Danmark