En ildsjæl med et varmt hjerte, healende hænder og stor kompetence. Sådan beskrives Helle fra Det lille sundhedshus med få ord. Men der kan siges så meget mere om hende, for Helle er ikke bare en dygtig og veluddannet massør, men har et hav af andre uddannelser på CV’et.

Foto: ABW

Med afsæt i godt 2 årtiers arbejdserfaring indenfor sygehusvæsenet på såvel reumatologisk samt rygkirurgisk afdeling, tilbyder Helle massage, andre former for smertebehandling, holdforløb samt patientstøtte.

Der tilbydes bl.a. smertelindrende massage, varmepakninger, paraffin-behandlinger m.m. til folk med kroniske tilstande som gigt, ryglidelser, psoriasis, fibromyalgi mm. Hun behandler sportsskader og muskelspændinger, og hun giver også massage til folk, der blot ønsker øget velvære, fysisk og psykisk.

Vil du vide mere om Det Lille Sundhedshus, så læs mere på hjemmesiden lige her.

Del på sociale medier