Salg af kvalitetssikret hø og wraps på Sjælland
For at holde en hest kræves en del både dyre og mindre dyre produkter, som alle forudsættes for, at en hest kan overleve – hø, halm og wraps er en vigtig del af disse.

Foto: EW

En hest har behov for store mængder af plantefibre, hvorfor det er nødvendigt, at produkterne er af høj kvalitet, og det kræver den rette leverandør at finde sådanne varer. STV Maskinservice sælger gennem planteavlsejendommen Knardrupgaard alt fra havrehø til forskellige typer af halm til hele Sjælland.

En hest har brug for energi
Det er ingen hemmelighed, at hesten er et stort dyr, som hver dag bruger masser af energi. Den har derfor brug for en stor mængde næring og mad – også om vinteren, hvor græsset ikke er tilgængeligt. Hestens behov for at få vitaminer og mineraler, proteiner og energi gennem mad er uændret i koldere og dårligere vejr, og det er nødvendigt at sørge for, at hesten får netop det, som den har brug for, hvis den skal kunne trives og agere som forventet og som normalt.

Desuden kan hesten ikke fodres med hvad som helst – det er en vigtig ting, at gode råvarer danner grundlaget for det foder, som hesten tilbydes, og uden den rette viden herom, kan det være svært at finde ud af, hvilken leverandør, der er bedst. Derfor er det værd at finde en pålidelig samarbejdspartner, som står for salg af hø, salg af wraps og salg af halm af høj kvalitet.

Du kan få de produkter, som du har brug for
Hos STV Maskinservice sælges og produceres et hav af forskellige hestefodringsprodukter, som alle er af gode råvarer. Medarbejderne har kompetencerne og færdighederne til at hjælpe med rådgivning og vejledning, om hvilke produkter der er bedst til den enkelte hest, og desuden kan der importeres hø helt fra Australien for, at du får de produkter, som du har brug for.

Produkterne udvikles løbende, og det kan være afgørende for din hest, at foderet er tilpasset dens behov men også den nyeste udvikling. Med beliggenhed i Stenløse hjælper STV Maskinservice mange kunder i et større område omkring Roskilde.