Hermod Ringgaard har, siden han blev ansat som sekretariatsleder i 2008, haft et stort ansvar for den samlede administration på Institut for Mennesker og Teknologi – både forskningsadministration, studieadministration og økonomi.

I løbet af sin tid på RUC har Hermod Ringgaard bl.a. haft ledende roller i en række digitaliseringsprojekter, eksempelvis i forbindelse med udviklingen af en digital eksamensplatform. Det skete i samarbejde med Københavns Universitet, Aarhus Universitet, Aalborg Universitet, Copenhagen Business School og Danmarks Tekniske Universitet. Projektet førte til, at studerende nu kunne aflevere deres eksamensopgaver digitalt og ikke længere skulle aflevere en papirudgave af deres eksamensopgaver.

Hermod Ringgaard har, siden han blev ansat som sekretariatsleder i 2008, haft et stort ansvar for den samlede administration på Institut for Mennesker og Teknologi – både forskningsadministration, studieadministration og økonomi. Hermod Ringgaards indsats har ikke kun været til gavn for instituttets ledelse og drift, men også til gavn for hele RUC, lyder det bl.a. i indstillingen.

Dit Roskilde ønsker tillykke med den fine tildeling.

Del på sociale medier