Vind 2 billetter til en skøn aften i selskab med Anne Linnet, hvor hun vil optræde med det fantastiske succesalbum fra 1988 “Jeg Er Jo Lige Her”.

I denne anledning, udlodder Dit Roskilde i samarbejde med Ringsted Kongrescenter 2 billetter til koncerten. Koncerten finder sted i Ringsted Kongrescenter den 10. november 2018, klokken 20.

Foto: Anne Linnet – Ringsted Kongrescenter

Ringsted Kongrescenter skriver følgende om koncerten:
Det er i virkeligheden dét album, der satte en tyk streg under Annes superstjerne status herhjemme og var med til at definere Anne Linnets legendestatus på den rytmiske scene.
Albummet har solgt mere end 400.000 eksemplarer.

Det er nu 30 år siden, albummet blev udgivet og Anne har derfor valgt at fejre begivenheden ved en større indendørs tour hen over vinteren 2018/2019.

“Jeg Er Jo Lige Her” er et helt og aldeles ikonisk album, der indeholder en stor del af de sange, som efter tiden betegnes som Anne Linnet klassikere. Sange som Tusinde Stykker, Tabt Mit hjerte og Forårsdag er alle at finde på. “Jeg Er Jo Lige Her”- albummet. Sammen med sit band tager Anne publikum med på en uforglemmelig rejse til dengang man tabte sit hjerte på en forårsdag.

Hvis du vil vinde billetter til denne skønne koncert, skal du deltage på Dit Roskildes Facebookside, hvor du blot skal like opslaget.

Konkurrencen løber frem til søndag den 16. september, og mandag den 17. september trækker vi den heldige vinder, som har vundet 2 billetter.

Læs mere om koncerten her.

Del på sociale medier