Roskilde har fået sig hele fire nye stjerner – nemlig kattene Charlie, Merle, Tristan og Shelby, der sammen har vundet Maxi Zoo’s store fotokonkurrence.

Valget stod mellem flere hundrede kandidater, men de uimodståelige katte smeltede juryens hjerter. De nye pelsede stjerner vil i 2019 pryde nogle af siderne i Maxi Zoo’s limited edition årskalender, der kan fås gratis i Maxi Zoo i Roskilde.

 I løbet af sommeren har stolte kæledyrsejere kunne sende billeder af deres kære kæledægger til Maxi Zoo, som har været på udkig efter landets sødeste kæledyr. Målet var at finde 36 små kæledægger til kædens årskalender for 2019 – og kattene Charlie, Merle, Tristan og Shelby fra Roskilde kunne juryen simpelthen ikke stå for. Derfor er de søde katte blevet udvalgt til at pryde et udvalg af siderne i den flotte kalender.

Stjernetitlerne varmer de stolte ejere
Titlerne som Roskildes nye stjerner kommer selvfølgelig ikke som nogen overraskelse for ejerne, der alligevel alle er lidt ekstra stolte i disse dage. Derfor er de søde katte også blevet forkælet med livretter og yndlingsaktiviteter som tillykke med de flotte nye titler.

Dit Roskilde ønsker stort tillykke – Det er kun forståeligt, at det er disse søde katte der har vundet.

Den nye kalender for 2019 kan fås gratis i Maxi Zoo i Roskilde fra oktober, hvor personalet selvfølgelig er ekstra stolte af byens egne stjerner.

Del på sociale medier