Sing Sing Sing er en utænkelig sammensætning af gamle kendinge fra den danske musikbranche. Korensemblen inkluderer en rocksanger-radiovært, en tidl. GP-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret ‘Hit med sangen’- tv-kendis og en kommende pop-pensionist. 

Deres musik tangerer mellem folk, countryrock, singer/songwriter-genren, blandet med noget flowerpower og straight pop. Med en bandkonstellation som denne, der har fire forsangere, som konstant slås om pladsen i front af lydbilledet, er der selvfølgelig dømt leadvokal og kor for alle pengene.

Tirsdag den 2. oktober kan du opleve Sing Sing Sing på Gimle, og du kan vinde 2 billetter til koncerten. Alt du skal gøre er at svare på følgende spørgsmål:

Hvem af følgende er ikke en del af Sing Sing Sings korensemble?

  1. A) En Vild Med Dans-vært
    B) En kommende pop-pensionist
    C) En emigreret ‘Hit med sangen’- tv-kendis

Send dit bud til konkurrence@gimle.dk, så bliver der trukket lod blandt de rigtige svar onsdag d. 26. september kl. 12.00. Vinderen får direkte besked.

gimle.dk og på Facebook her kan du få informationer og uddybende beskrivelser af kommende koncerter og arrangementer. Læs også om menuen og åbningstiderne i den hyggelige café. Billetter købes via dette link.

Pressefoto: Gimle