Holder du af rollespil, brætspil og kortspil, skal du da kigge ind hos FANATIC på Algade 36, midt i Roskilde. Når du træder ind i butikken, mødes du af smil og et ‘Hej, hvad kan vi gøre for dig’, imens der spilles længere inde i butikken.

“Vi spiller og interesserer os for alle de spil og hobbyer vi sælger og vi kan hjælpe med (næsten) alle spørgsmål og forespørgsler. Fanatic har over 4000 forskellige varer på hylderne, fordelt over mange varegrupper og det vokser hele tiden”, skriver Fanatic på sin facebookside.

Er du til kortspil, kan du bl.a. finde Magic: The Gathering, Pokémon, Yu-Gi-Oh!, Dragonball Super, Cardfight! Vanguard og Star Wars Destiny. Er du til figurspil byder de på Warhammer Fantasy, Warhammer 40.000, Ringenes Herre, Warmachine & Hordes, Bloodbowl og Flames Of War.

Med det komplet sortiment fra Epic Amoury og Palnatoke har Fanatic over 1200 forskellige liverollespils produkter. Desuden finder du brætspil i alle genrer fra enkle til komplicerede, for børn og for voksne. Terninger i alle afskygninger kan du købe dertil.

Har de ikke det du søger, kan de sagtens bestille det hjem til dig. Dertil afholdes der forskellige arrangementer, så følg med på siden her og få nyhederne først.

Dit Roskilde kiggede ind og fangede lidt af stemningen – se billederne her.