Roskilde Badet åbner igen for det eksisterende 25 m bassin og varmtvandsbassinerne lørdag den 30. juni. Den gamle omklædning er revet ned og erstattet af nye dobbelt så store omklædningsrum.

Det skriver Roskilde Kommune til Dit Roskilde.

Den gamle omklædning er revet ned og erstattet af nye dobbelt så store omklædningsrum. Der er adgang for gående fra Bymarken til svømmehallen på en markeret sti op til en midlertidig indgang, der vil være i brug indtil Roskilde Badet åbner helt i sommeren 2019.

Bemærk at parkering for cykler er ved den midlertidige sti. Parkering af biler er som hidtil under de store platantræer. Det kan være trængsel på parkeringspladsen, da den også bruges af håndværkerne. Fra parkeringspladsen skal man ud på fortovet langs Bymarken og gå over til den nye midlertidige sti.

Ved siden af parkeringspladsen er der indgang til byggepladsen og på begge sider af stien er der også indgang til byggepladsen.

Det er strengt forbudt at gå ind på byggepladsen.

Indgangsforholdene er indrettet midlertidige indtil hele det nye Roskilde Badet åbner til sommeren 2019.

Foto: Roskilde Kommune.