Sommerferien er lige om hjørnet og der skal tænkes kreativt med aktiviteter til børnene. Måske I skal på bilferie i vores skønne Danmark og kommer forbi Skælskør. Her ligger der faktisk en vaskeægte Ninjaskole, som giver børnene fokus på leg og bevægelse på en helt anderledes og fantastisk måde.

Stedet er drevet af Per Nygaard, som har skabt en Ninjaskole, for børn og unge fra 6 år og op, hvor der også er fokus på motivation og udfordringer gennem ninja-leg, samt fokus på udviklingen af disciplin, mod og selvværd i trygge rammer. Skolen adskiller sig væsentligt fra andre sportsforeninger, da de udover bevægelse, også beskæftiger sig med den filosofi og tankegang, der ligger bag de fleste orientalske kampsportssystemer, ligesom de har integreret ”farlig leg” i deres koncept.

Der er NINJALAND i ugerne, 28, 29 og 30. Der er også mulighed for at få forskellige arrangemnter på Tao Centret. F.eks. Fødselsdage, klassearrangementer, firma events, polterabends, trænings/læringsforløb og foredrag.

Dit Roskilde var på besøg til en ninjaundervisning og mødte masser af glade børn, der efter et par timer, gik med rank ryg og brede smil. De ville meget gerne tilbage til endnu mere leg og læring. Forældrerne sad på ‘sidelinjen’ med kaffe og en god bog, imens de mindre søskende kiggede med og forsøgte at lave de samme bevægelser. Huga Haga siger vi bare.

Du kan læse meget mere om Ninjaskolen her, på Tao Centret’s hjemmeside. Se alle billederne fra vores besøg.  Skolen har beliggenhed på Orebyvej 12 (Eggeslevmagle) i Skælskør. Du kan også følge med på facebooksiden lige her. 

Del på sociale medier